Spelen för dig som älskar motorsport

Gillar du fart och fläkt, men också att vinna pengar på spännande spelautomater? Då är slots med motorsport-tema något för dig! Vare sig det handlar om rally, motorcyklar eller bara motordrivna fordon i allmänhet så kommer det finnas något som tilltalar dig. Låt dig dras med i de snabba hastigheterna och kamma samtidigt hem storvinsten. Nedan har vi föreslagit ett par spel som kvalar in i just detta tema. Hoppas du ska hitta något du gillar!

Midnight Racer – följ med i ett fartfyllt äventyr

Detta är en perfekt spelautomat för dig som älskar när det går snabbt. Midnight Racer är nämligen en slot som kretsar kring rally och allt därtill. Häng med i svängarna så kanske du lyckas kamma hem storvinsten. På denna slot kan du välja att först spela utan riktiga pengar för att testa om det är något för dig. Om du sedan väljer att börja spela med riktiga insatser så väntar härliga välkomstbonusar på dig.

Det är inte svårt att förstå sig på spelet, utan det är en relativt enkel slot. Du kommer hamna direkt vid hjulen som är redo att snurras. Självklart är bakgrunden fordonsinspirerad och består av en 3D-bild av ett avskilt gatuhörn där ett race precis är på väg att starta. Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 30 fasta vinstlinjer. Symbolerna i spelet börjar med kortsymboler från J-A, och självklart är de dekorerade med däckmönster. Du kommer också kunna se växellådor, nitrotankar, bildäck och tre olika karaktärer med varsin tillhörande bil. Wild-symbolen i detta spel utgörs av spelets logotyp som visar ordet ”Wild” om den används i en vinnande kombination. Dina vinster kommer dessutom att få dubbelt värde om en wildsymbol är med. Den andra specialsymbolen symboliseras av en tjej med startflaggor. Detta är scattersymbolen i Midnight Racer. Lyckas du få henne så kommer det ge dig åtta free spins, och får du fyra stycken ger det dig tolv free spins. Skulle du lyckas få hela fem scatter-symboler får du 20 free spins, Under dina gratisrundor kommer alla dina vinster tredubblas. Ett roligt och spännande spel väntar dig.

Drive Multiplier Mayhem – en vinstmaskin

Sedan har vi också Drive Multiplier Mayhem. I denna slot är det gasen i botten redan från första snurr. Det är ett fartfyllt bilspel från den världsledande svenska spelutvecklare NetEnt. Det bjuder på en stor dos action med 5 hjul, 3 rader och 15 insatslinjer. Det enda som du måste göra innan du kan sätta igång att spela är att spänna fast säkerhetsbältet, för sedan kommer det gå undan.

I Drive Multiplier Mayhem finns det wild-symboler som ger spelet en extra skjuts. De kan dyka upp var som helst på hjulen och det är om du lyckas få fram dessa du kommer kunna ta hem de fina vinsterna. Skulle en wild-multiplikator landa på hjul nummer tre, kommer din vinst gångras med tre. Skulle det landa ännu fler wild-symboler på hjulen kommer dessa multipliceras ytterligare. Du har alltså chans att ta hem riktigt fina vinstpengar i detta spel.